halloj

Skön dag New York! Idag har det varit typ helt perfekt väder, lagom varmt inte så mkt vind som det annars brukar vara mellan skyskraporna, jag invigde mina nya balleriaskor och njöt av solen :)
Har återupptagit min stegreknare. Jag laste någonstans för typ ett år sen att man borde gå 10 000 steg varje dag och började ta promenader föra tt komma upp i det. Sen slutade jag nån gång i somras nar jag var seglarinstuktör.. det var svårt att gå en massa när man sitter på en båt hela dagarna men nu tänkte jag börja igen så idag mätte jag mina steg och jag har redan gatt 10892 steg, wohoo! :D
På promenad vid Washinton sq
Fasen är grymt avundsjuk på min familj som är i fjällen nu, UTAN MIG :( har inte åkt skidor alls i år, lite trist, älskar att åka skidor men jag får väll åka desto mer nästa år ist, hehe
dagens favoritlåt:
the naked and famous - young blood
grymt jäkla bra:D
Skypade med kusinJohanna vid lunchen idag och planerade infor Peace & Love festivalen som vi ska till i sommar :D taagg! Är grymt taggad! Vi ska dit typ dagen efter att vi kommer hem härifran, hon ska nämnligen komma hit de sista två veckorna jag är här i sommar. Vi hade så kul i vintras när hon var här att hon helt enkelt inte kunde hålla sig borta :D Längtar!
Köpte en ny ring, fiin :) älskar ringar, helt perfekt för när i New York finns det affärer där de bara säljer en massa skumma smycken, ifrån en av dessa affärer kommer den har ringen, tror inte ens att det fanns en skylt med affärens namn på.. väldigt "ligit", hehe ^^ Det finns också en massa stånd längs gatorna där man också kan fynda :)
vi hörs senare, kramar
~Jen

Kommentarer
Postat av: x

haha.. stånd :p



va hände med vår skype konversation lixom!?

2011-04-20 @ 17:44:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0