28 Maj 2011

Hejsan!
Helt fantastiskt har ute, har solat och badat i poolen hela dan :D Deras kock lagade just varldens godaste lunch sa jag ar matt och glad, haha
Ah, snart kommer familjen hit! Det ska verkligen bli toppen! Langtar!

Oyster Bay

God kvall!
Ar ute i Oyster Bay nu, helt underbart! Det va sa galet med trafik att det tog oss typ en timma arr aka de vanliga 15 minuterna ifran Manhattan till Brooklyn sa vi stannade dar och at middag pa ett super haftigt stalle dar vi sag den islandska sangerskan Bjork :D wie! Nu ska jag sova, ar helt slut! Hoppas ni har en trevlig fredagskvall!

Packar

Drömmer är ju att man nån gång ska bli så vuxen att man kan lära sig att packa i lugn och ro.. ^^ Gick till gymmet och råkade stanna lite längre än jag planerat så nu måste och duscha och packa på en halvtimma! Stress!
Har hunnit packa lite iaf :)

27 maj 2011

Hej hopp! Idag är yngsta dottern lite sjuk så hon är hemma från skolan så vi sitter och myser framför TV och kollar på Svanprinsessan(så jukt jäkla bra!!) och äter chicken nudel soup, mums! Skönt med helg, ikväll åker vi ut till Long Island och på måndag är det Memorial day så då är alla ledige = långhelg :D
Från Veselka(som va med i Gossip Girl för typ två veckor sen) xD
Men nu måste jag tillbaka till filmen, den är ju för bra för att missas, kram!

Ledig

Jippie! Idag är jag helt ledig, ska varken hämta barnen ifrån skolan eller sitta barnvakt ikv :) Skönt! Kom just tillbaka ifrån yogan, det va grymt kul! Fast väldigt jobbigt, haha, hann med lite shopping på vägen hem också.
Om en vecka kommer mamma, pappa och Linnea hit! Det ska bli underbart! :D Ett halvår är en långt tid!
Rosa :)

26 Maj 2011

Vaknade tidigt som bara den av sms spam från typ fem pers precis samtidigt.. ^^ Kunde inte somna om så nu ligger jag och degar till 90210, ska snart gå på en 90 minuters yoga session på gymmet.. satsigt! Tänkte dra och shoppa lite linnen efter det.. det är för varmt att ha nåt annat än minimala shorts och pösiga linnen.. halv 10 på morronen och det är redan 20 grader! Sweet! Hoppas nu får en grymt bra dag! Vi hörs sen!

Godisprovning

Gokväll alla glada :D Sitter barnvakt ikväll, har redan nattat den yngsta och den äldsta sitter och läser i sängen, så snälla och söta! Vi hade Godisprovning med den svenska godiset som jag köpte idag.. grymt kul! Godaste ever! Dumle va nog favoriten men smultronmattor va populärt det med, haha
Gott!

Sockerbit

Wow, Idag gick jag längs Christopher street på väg för att hämta upp äldsta dottern ifrån skolan och hittade en SVENSK GODIS AFFÄR!! Whaat?! Man kan beviserligen hitta allt här i New York!
Sitter och mumsar på Bilar och lösgodis, livet leker :D

25 Maj 2011

Godmorgon bloggen! Äntligen skiner solen på riktigt i New York! Har varit regning och deppigt i typ två veckor nu, USCH! Idag ska jag möta upp Sophie och vi ska laga lunch och sen sola på mitt tak :D Har fortfarande inte min kamerasladd så det blir lite tunt med bilder fram tills på Torsdag när jag ska till Brooklyn igen och hämta den :) Nu måste jag gå, hoppas ni får en grym dag! Kram

Mamma Mia!

hahaha, va ute och gick  med hunden, va på riktigt bra humör så jag gick och smålog lite, sa hej till en av de som jobbar på en Italiens resturang som ligger nära vårt hus. Precis när vi sa hej så besämde sig Oxxie för att han skulle hoppa åt motsatt håll vad vi vart påväg så jag typ slets åt sidan ^^ Bara det såg nog ganska roligt ut men när sedan den Italienska killen utbrister "MAMMA MIA! Strong dog!" haha xD Höll typ på att dö av garv! Det blir inte mer Italienskt än så

Barnhämtning

Hej hopp!  Hoppas er dag går bra :)
Ska orecis springa ut genom dörren och hämta barnen ifrån skolan, det är äntligen lite fint soligt väder här, i allafall för en minut ^^
Bloggar mer sen!

24 Maj 2011

Hej Bloggen! Hoppas allt är bra med er!
Har segat mig alderless(kan aldrig lära mig hur man stavar det ordet) för mycket nu på morgonen så nu måste jag skynda mig iväg för lunch och sen måste jag verkligen komma ihåg att gå till posten, ska skicka brev hem till mormor och farfar :) Vill hinna med en sväng till gymmet innan jag ska hämta upp barnen ifrån skolan också, sen är det barnvakt som gäller för hela slanten!
Vattenpuss :)
Glömde publicera i morse fast jag skrev det, så gör det nu ist, hehe

23 Maj 2011

Hej hopp! Idag har jag bara chillat, riktigt skönt, städade mitt rum också och kände mig riktigt duktig ^^ Såg ut som en bombnedslag innan.. Nu har jag hämtat barnen och sitter och äter mellis, världens godaste bröd med mozzarella ost på :D Ska sitta barnvakt tills 7, sen blir det gym och filmkväll i Brooklyn tillsammans med Sohpie, mys :)
Men först ska jag skypa med Johanna och planera när hon kommer hit(snart :D wihoo)
Så här kul hade vi när hon var är i vintras :D Taggade som fasen inför yoga!

War Horse

Åh, glömde ju helt att berätta hur showen var! Väldigt häftig, det va lite Black Beauty känsla över det hela fast med väldigt mycket krig, den utspelade sig under första världkriget.
Tre personer utgjorde varje häst och de rörde sig så coolt att det såg nästan ut som om det var riktiga hästar, grymt coolt :D
Efter showen gick vi på en kinesisk resturang som hade typ världens godaste peking anka, mums! Nu ska jag snart sova, är helt slut! Natti natt på er :)

21 Maj 2011

Hej Bloggen! Sorry för dålig uppdatering den här helgen men det är svårt att blogga nära jag inte är hemma.. Men nu är jag iallafall hemma på Manhattan igen :D Har varit fullt upp idag vaknade upp i Brooklyn riktigt tidigt och hängde med familjen Morgan och åt Shokis grymt goda pankakor till frukost, det blir inte myclet bättre än så! Efter det åkte jag till Brooklyn Height och åt lunch med en kompis vilket var superkul, vi gick längs Brooklyn Height promenade där man har utsikt över hela lower Manhattan vilket var superfint :)
Har tyvärr glömt kamerasladden i Brooklyn så det blir en gammal bild tagen ifrån Brooklyn height när ajg var där med Emma och Anna :) Sötaste! Det va lite varmare idag, vilket va skönt, hehe
Nu ska jag springa till gymmet en snabbis innan de stänger om en timma! Ciao!

Tjejkvall

Hej hopp! Sitter och kollar pa 90210 efter en mysig tjejkvall :) Atessas kompis kom hit ifran Boston och vi at middag och hade det super trevligt hela kvallen. Idag har verkligen varit en riktigt grymt dag! Bronx zoo va helt fantastiskt! Ska lagga upp fler bilder imorron nar jag kommer hem.. orkar inte tanka over dem till den har datorn, sitter pa Lailas dator nu.



Imorron ska jag ata lunch med en kompis och sen ska jag ga med familjen jag bor hos pa Broadway och se War Horse, har ingen aning om vad den handlar om men tydligen ska den vara riktigt bra :) Hoppas ni ahr en bra lordagskvall, vi hors imorron!

Bronx Zoo

Wow, idag var jag pa Bronx Zoo med Atessa, Shoki Rahna och Laila, det va hur coolt som helst! Fick se en massa gulliga djur och eftersom det var sa hade nastan alla sma bebisar :)



6 minuter kvar innan jorden gar under ^^ Men for hoppningsvis hors vi ses!

The end of the world

Oh, juste glömde nästan att säga att jodern kommer tydligen gå under om ca 10 minuter när det blir den 21 Maj här i USA :) Det finns någon slags teori om det och här har det varit skyltar i flera månader och varnar och upmanar folk att börja tro på Gud.. idag tog de till och med upp det på nyheterna.. ganska serriöst ;) Vi får väll se.. 12 minuter kvar...Det vore ju synd om jag inte fick bli 20 och handla på systemet en endaste gång..

Pirates of the Caribbean

Kom just hem efter att ha sett Pirates of the Carribean med Atessa, den va grymt bra! Annorlunda än de andra filmerna.. lite synd att inte Kiera Nightly och Orlando Bloom va med med den va fett bra ändå! :D Vi körde stenhårt på hur mkt popcorn och peanut M&Ms som helt och läsk till det.. så nu har all tid jag spenderat i gymmet den här veckan mumsats bort, haha xD Men gott va det!
Atessa och vår kompis kassören ^^
ps. dagens tagglåt är: Don't You Want Me - Atomic Tom, helt sjukt jäkla bra!
Mamman och tjejerna är ute på Long Island i helgen så i natt är det bara jag hemma.. lite ovant att va hemma själv händer inte så ofta här ^^ Saknar mest Ozzie som bruakr sova i mitt rum :) Men jag får överleva en natt själv innan jag åker till Morgans imorron. Hoppas ni har en rolig Fredags kväll!

Shopping

Hemma igen en snabbis innan det är dags för middag, har blivit en del shopping och gymmet såklart, hehe :) Käkar ute ikv så det ska bli kul! Shoppade lite på Forever 21 idag:
Två shorts, svarta och militärgröna och en söt randig topp med puffärmar :D Hoppas ni får en trevlig Fredagskväll, vi hörs sen!

20 Maj 2011

God morgon! Fredag! Tagg!! Vaknade just utsövd och sugen på helg :D Idag ska jag hänga med Atessa vi ska se Pirates of the Caribbean: on stanger tides som har premiär idag och sen ska jag flytta in hos Morogans över helgen, ska bli suuper mysigt :D Men först tänkte jag gå till gymmet så jag får det gjort och sen blir det shopping och lunch :D
Tunnelbade ride till Brooklyn igår.. helt okej utsikt :)

Nattinatt!

Det var inte soligt speciellt länge utan det blev en kort men intensiv solsession ^^ Skönt i vilket fall! Sen gick jag och hämtade upp barnen från skolan och innan mamman gick hemifrån och jag var tvungen att sitta barnvakt så han jag med att gå till gymmet :D Riktigt skönt, kärde till och med lite längre än vanligt.. känner mig väldigt duktig. Innen gymmet ringde Annika och jag fick höra allt om hennes nya jobb! Verkar så galet coolt! Hon är så vuxen nu xD
Bär och mjölk till kvällssnack = mums!!
Men nu ska jag kolla på lite 90210 och sen sova :) Nattinatt!

Sol dags

Hemma igen :) Tänkte gå till gymmet men nu tittade solen helt plötsligt fram så tänkte pass apå att sola lite.. ska tydligen bli dåligt väder hela nästa vecka också.. suck!
Solig promenad i Brooklyn :)

19 Maj 2011

Godmogon bloggen! Hoppas ni mar bra :) Vaknade ratt tidigt imorse och nu ligger jag pa mage i Sophies sang bredvid henne och Nathalie och kollar pa the Roommate, har precis borjat med den verkar riktigt bra :D



Hoppas ni far en bra dag :)


Ozzie Rockin' It Bob Marley Style

Hahaha priceless!!

inget internet

Har återupplivat min Bieber Fever som avsvalnade lite sen sist jag såg Never Say Never filmen men idag såg jag den igen tsm med Sophie och den 5åriga tjejen som hon tar hand om så spelar jag bara Jusint Bieber på repeat på ipoden xD Internet funkar inte så jag vet inte riktigt när det här meddelandet kommer publiceras..

Nu är det dags att äta middag och sitta barnvakt :) Vi hörs sen!

Dimma id Times sq igår på väg till comedy cluben


18 Maj 2011

Godmorgon bloggen! Hoppas att ni har en bra dag, det har jag.. eller i allafall de 10 minuter jag har varit vaken ^^ Försov mig som ett svin, skulle ha mött Sophie och hennes kompis vid Christohper Street för en och en halv timme sen men jag vaknade inte förrän nu.. fail! Så nu ska jag bara hoppa i lite kläder och möta dem vid Washington sq park och typ en minut ist!
Igårkväll va gryymt kul! Vi gick på the Broadway comedy club, riktigt bra! Berättar mer sen :)

comedy club

Nu håller jag på och gör mig i ordning inför ikväll ska gå på Comedy Club med Sohpie och hennes två svenska killkompisarna som jag träffade förra veckan. Är fett taggad!! Älskar Comedy Clubs! Vet inte vilken vi ska till finns väll en 1000000000000000000 på Manhattan men vi ska mötas vid Times sq om en timme iaf.
Var på gymmet också.. duktigt sen scootrade jag och yngsta dottern till mataffären och handlade. Its official sparkcyklar ÄR det bästa sättat att ta sig fram med på Manhattan, haha!
Annars då.. är lite tomt den här veckan.. Angela har åkt hem till Milan för gott och Anita är i Lissabon och hälsar på sin pojkvän.. saknar dem.. Som tur är kommer i allafall Anita tillbaka och någon vecka i alla fall :D

En skön dag i Central Park för några veckor sen :)
Ha en trevlig kväll!

Barnhämtning

Tillbaka hemma igen efter en skön dag :) Har gått en massa så nu vilar jag fötterna innan jag sk iväg och hämta äldsta dottern från skolan, sen ska jag ta hennes till keramik och medans hon är där tänkte jag gå till gymmet! Har faktiskt lyckats få in vanan nu, känns riktigt skönt!
mumsar på oboy!!! Härligt!
Ha en bra dag, vi hörs sen!

17 Maj 2011

Godmogon bloggen! Hoppas ni har det bra! Det har i alla fall jag :) Vaknar till att Ozzie hoppar upp i min säng och vill mysa, han är så himla söt :D Satta sig på min mage.. han trot lixom att han fortfarande är en valp fast'n han 'r fullvuxen och aldeless för stor för att sitta på någon ^^
Idag ska jag ta det lungt, ska möta upp en kompis och ta en kaffe och ikv ska jag på stand up comedy med Sophie och hennes två svenska killkompisar som jag träffade förra veckan och som fortfarande är här i New York :) Ska bli galet kul, är helt såld på stand up comedy ^^
Det är fortfarande regnigtoch jävligt men i helgen blir det liiite bättre, haha
Det är fortfarande regnigtoch jävligt men i helgen blir det liiite bättre, haha
Ha en bra dag vi hörs sen :)

Popbar

Mamman kom hem vid 6 i eftermiddags, pappan är fortfarande i LA och filmar. Vi gick ut och åt jättegod middasg på Bar Pitti där jag var med Sophia och hennes familj när de var här. Jag åt galet god ravioli :D Sen gick vi till Popbar som är en glass bar där de gör egna glasspinnar, har aldrig varit där förut med det var helt fantastiskt gott :D Jag åt en chokladglass dottad i vit och mörk choklad med hasselnötter på, muuuums!
Nu sitter jag och hjälper äldsta dotterns med hennes spanska läxa.. det går väll såpdär halvbra eftersom jag inte pratar ett ord spanska bortsett ifrån barnförbjudna svordommar.. ^^ Sen tänker jag ta ett bad, mamman köpte nämnligen oss tjejer varsin badbomb i present ifrån New Orleans :D jippie! Ska bli skönt :)
Ha en trevlig kväll där hemma!

16 Maj 2011

oj, oj, oj sorry för dålig uppdatering idag, har varit lite stressigt, haha. Överlevde morgonen med tjejerna i allafall tror att det gick ganska bra :) vi hade typ inget mjölk till flingor hemma så mästerkocken Jenny fick laga en massa ägg och annat gott men det var bara kul! Hela dagen har det typ regnat och varit riktigt trist, har mest varit inne, gick till gymmet och kände mig duktigt ^^
Coutry Band som rockar loss, är man i USA så är man ^^
Nu ska jag gå och äta snacks.. äpplen och peanutbutter ftw! Vi hörs sen :)

Statue of Liberty

Hittade just den här bilder på datorn ifrån när Emma och Anna var här :) Det var så grymt kul att ni kom hit, saknar er!

new york

Är tillbaka i New York.. vi ko hem väldigt sent så alla var väldigt trötta men nu är i allafal båda tjejerna i säng :) Föräldrarna kommer inte hem förrän imorron eftermiddag så jag måste ta dem till skolan imorron.. är lite nervös, har aldrig ehövt köra hela morgon programmet förut.. men väckning och frukost och påklädnad osv.. men det lär nog gå bra!Själv är jag dödstrött.. ska bara ta en dusch och sen ska jag sova.. måste ju gå upp kl 7 (kaos, haha)
I eftermiddags åkte jag och tjejerna till Theodore Roosevelts hur som ligger i Oyster Bay och gick på guidad tur och fick höra allt om hur de levde på den tiden och om hans liv och så.. det va jätteintressant och huset var fantastiskt! Man fick tyvärr inte ta några bilder inuti men här är en på själva huset iaf, världens häftigaste utsikt.. det låg på högsta punkten i hela oyster bay och man kunde se ända över till Connecticut när de bodde där :)

15 Maj 2011

Godmorron bloggen! Hur har ni det? Jag har det bra :) Vaknade upp harligt utsovd i morse och kollade pa delar av erovision song contest att kolla pa hela kandes mindre lockande.. haha. Vad tyckte ni om laten som vann? Jag tyckte att Erik Saades lat va mkt battre men, men.. Den va ratt bra anda :)
Snygging :D
Idag har det gatt ett halvar sen jag flyttade hit.. 15 November.. helt galet vad tiden gar fort, kan inte forsta att det redan har gatt sa lang tid.. kanns som om det som mest har gatt kanske 2 manader.. och nu ska jag ju snart aka hem kanns det som :( Ska bli kul att aka hem i for sig for jag har en massa roliga grejjer inplanerade nar jag kommer hem men jag kommer verkligen sakna New York och alla ahrliga manniskor jag har traffat har sa otroligt mycket.. :(
Haller pa och lagar frukost/lunch nu. agg och spagetti.. det va allt som fanns i skapen har ute, haha ^^ Hoppas ni far en bra dag, vi hors sen!

Ozzie

aah, sotaste Ozzie ligger har och myser i mig sang :) Kommer sakna att inte ha nagon hund nar jag kommer hem..

Bayville

Idag skypare jag med Emma i typ 2 timmar.. sa harligt :D saknar henne! Sen gick vi pa fin middag till en restuarang i Bayville. Den lag precis vid stranden sa utsikten var jattefin over Long Island Sound och Connecticut. Vi at tillsammans med nagra av morforaldrarnas vanner och de hade med sig deras son som va i min alder vilket var fett kul :) Skont att inte bara hanga med barnen hela kvallarna, aven om de ar vardlens sotaste :) Nu sitter jag och kollar pa Shrek.. sa jaaakla bra xD
Funnel cake fran tidigare idag! Galet gott, det ar typ friterad deg :D

Eastwood Spring Fair

Kom just hem efter att ha mott upp nara av familjens vanner for lunch pa Mill River Country Club, at en hamburgare som var galet god :D Innan dess va vi pa Eastwood Spring Fair som de tydligen har varje var. Eastwood ar en skola dar manga av barnen jag har tranat i segling gar sa jag traffade en massa fran i sommras vilket var kul eftersom jag inte kommer traffa dem i sommar :)
Det va hel coolt uppbyggt, skolan ar hur fin som helst... en san dar riktigt klassigt amerikansk high school byggnar i tegel ni vet ;) Vi gick in och sen typ igenom och husen var i som en cirkel och mitt i hade de en massa rides och stand med sockervadd och funnel cakes och annat gott :D
Det var inte alls manga manniskor dar nar vi kom, jag tror att sjalva tivolit oppnade idag for forsta gangen men det va bara najs for vi slapp koa nagonstans!
Potato skinns fran igar, VALDIGT amerikanskt haha det ar typ bara bacon och ost i, galet gott men lika onyttigt ^^ Alskar sanna stallen som dar vi va igar dar man kan rita pa duken, sa himla roligt :D Jag och yngsta dottern tranade skrivstil, hehe gick inge vidare..
Nu sitter jag och skypar med bastaste Emma :) hoppas ni har en lika bra dag som jag! kram

13 Maj 2011

Yngsta dottern vackte just mig och nu ska vi till Eastwood Street Fair!!!! Tagg!! Om det ar samma koncept som Oyster Bay street Fair kor pa somrarna sa at det typ som ett tivoli :D Hoppas ni far en bra dag, vi hors sen!

trottis

Nu ar jag ute pa Long Island igen! Det tog oss evigheter att kora ut hit.. varldens ko pa long island express wayhit ut.. segt.. men vi lyssnade pa en skitkul CD dar en kille forklarade manniskors beteende och sa.. lite svart att forklara men han beskrev en dejt mellan tva personer och beskrev varfpr de var som de var och varfor de letade efter vad de letade efter i en partner pa ett nastan ironiskt satt baserat a typ  sociologi och biologi ^^ Sen gick vi pa middag pa en restaurang inne i "stan" hehe och kollade pa en riktigt typisk disney chanel film nar vi kom hem, den va kanske halv bra.. hette nat med Lemon Mouth..
glomde min kamera i det andra huset sa jag lagger upp bilder imorron ist, nu ska jag sova! Natti natt :)

Fredagen den 13e

Fridaaaay, Fridaaay gotta get down on Fridayy :D Sov galet länge idag, hur skönt som helst! Sen åkte jag till Brooklyn och fikade med en kompis mysigt på vägen hem för att hämta upp tjejerna såg jag det här:
Ett highschool som tog studenten!! Helt galet måste ha varit säkert 1000 som gick ut.. folk överallt.. glassbilar ballonger.. det va typ so ett tivoli! Härtigt!!! Kan inte fatta att det redan gått snart ett år sen jag tog studenten.. jäklar vad tiden går fort när man har roligt :D Nu har jag hämtat upp tjejerna och snart kommer en driver och hämtar upp oss och kör ut oss till Oyster Bay. Ska blir skönt att komma dit ut, men jag har varit där så många helger nu att jag faktist gärna hade stannat i New York. Nu ska vi åka, vi hörs sen!

Födelsedagsmiddag

Åh, va roligt det var ikv. Det var hela familjen, Atessa och jag :) Vi åt gryyymt god pizza(även om min va lite stark, kan verkligen inte hantera stark mat, får typ ont i munnen, lol, men jag petade bara bort chilin). Laila fick  en massa fina klänningar i presen , värsta avis ju :D Det va toppen att träffa familjen, var ju inte på söndagmiddag hos dem som jag brukar den här helgen så det känns som evigheter sen jag såg dem!
Atessa + efterrätter.. mums!
Vi tog tunnelbanan hem tillsammans och lyckades på något sätt fastän alla skyltar sa annat ta tunnelbanan längre ut i Brooklyn istället för den hem till Manhattan, haha, vi kom ända till slutstationen xD utlänningar.. suck, haha
Nu är jag i alla fall galet trött, tog en sväng förbi gymmet på vägen hem(duktig!) så nu ska jag bara kolla på säsongsavslutningen av the Vampire Diaries och sen ska jag sooova och inte vakna förrän jag ska hämta barnen ifrån skolan imorron, hehe
Natti natti, vi hörs i morron.. Fredag = härligt!
ps. idag har jag gått, 25497 steg och då hade jag inte ens på mig stegräknaren när jag tränade.. fatta trött jag är i fötterna xD

mobilblogg - street art

Gick just och hämtade upp Ozzie från Doggy Day Care och såg det här på vägen:
Polisen xD

12 maj 2011

hjääälp va tidigt jag gick upp i morse! 20 i 6 gick alarmet.. dog typ lite.. va nästan mörk ute xD (eller nja.. men solarn sken i allafall inte in genom fönstet som den brukar göra när jag vaknar 4-5 timmer senare :P) Jag lagade födelsedagsfrukost till mamman i familjen som fyller 45 idag, sen gick jag och tjejerna in och väckte henne med presenter och frkost på sängen, mysigt :) Kvällen innan hade vi gjort pappers girlanger och kort och värsta fint i hennes rum så hon blev jätteglad :D
Sen mötte jag upp Sofie och två av hennes gamla klass kompisr ifrån Sverige i Central Park och åt lunch och chillade lite, trevligt :) Sen gicl vi ner längs 5th avenue och småshoppade lite. Nu är jag hemme igen och ska snart hämta barn ifrån skolan, sen ska jag möta upp Angela en snabbis i Chinatown och sen ska jag hem till familjen Morgan på födeledagsmiddag, wihoo!!
Sofie xD
Vi hörs sen!

Kat Graham

aaah! New York är ju typ det coolaste ställer i hela världen! Såg Kat Graham tjejen som spelar häxan Bonnie i the Vampie Diaries idag vid Bleeker Street! aaah! Sånna saker händer bara här :D Apropå det så är det säsongsavslutning imorron.. så sjukt spännande! Längtar! Hade tänkt hänga med Anita och Angela ikv efter att jag slutade på jobbet men vi va alla för trött för igår så vi ska nog ses imorron ist. Måste hinna med en sväng till gymmet ikv.. bara inte föräldrarna kommer hem så sent att det hinner stänga.. hmm..
Har precis fixat klart med allt inför imorron, det är mammans födelsedag och pappan är i LA så vi ska laga frukost på sängen och sjunga för henne, jag och tjejerna imorron bitti, blir att gå upp tidigt igen ^^ Efter det ska jag möta Sofie och två av hennes kompisar för lite Central Park häng vid 11 :) ska bli kul. Vi hörs kanske senare annar hörs vi imorron!

Prospect Park

Ju mer jag är i Brooklyn ju bättre inser jag är det är :) Man har lixom hela den coola känslan av att vara i New York, allting är fortfarande inom delivery avstånd, och man slipper stressen, det eviga oljudet, trånga gatorna, lägenheter där man hör grannarna.. Brooklyn is the shit :D Vi satt i Prospect Park i dag i lungt och ro, inte för mkt folk som trängdes och så som det är i Sheep Medow i Central Park. Sen gick Natalie och hämtade sitt barn och jag och Sofie gick hem till henne innan jag skulle hem, deras hus va sjukt najs :D Och hennes som va som ett prinsesrum, haha! Värsta fina sängen, är lite avundsjuk måste jag erkänna :)
Jag idag :)
Vi hörs sen!

11 maj 2011

ååh, vilken härlig dag :D Vaknade lite för tidigt för att vara dagen efter en fest men det var det värt :) Mötte upp Sofie och Natalie i Prospect Park i Brooklyn och låg och snackade och solade nästan hela dan samtidigt som vi knaprade på frukt och pretzels :D
Igår va så grymt kul! Glömde min kamera och de flesta av bilderna jag tog med mobilen sög, men jag ska lägga upp bilder så fort jag får dem av Anita :)
Anita skär tårtan :) Choklad och Mocca chocolate chip från Sundeas and Cones, muuums!
Nu är jag bara hemma en snabbis för att slänga i mig lite pasta och sen ska jag hämta äldsta dottern ifrån skolan, sen blir det hem igen, ska sitta barnvakt ikv och plugga en massa matte tillsammans med henne, tagg!
Vi hörs sen!

gymmet

Sitter och taggar till inför gymmet :D Tog ett lååång nap efter att jag kom hem i eftermiddags ^^ Va så sjukt trött xD Nu ska jag gymma och sen ska jag göra mig iordning inför ikv.. kan inte bestämma mig för vad jag ska ha på mig bara.. =/ För fundera på det medans jag tränar!
I helgen ska jag ut till Oyster bay igen, färäldrarna ska åka till New Orleans så jag ska sitta barnvakt hela helgen för första gången, läskigt, haha, nej men det ska bli kul :) Det är ju så himla fint där ute! Vi hörs senare!

shoppilicious

Är tillbaka efter shopping och sushilunch! Härligt :) Shoppade loss på H&M(för första gången sen jag kom till New York, haha), Victorias Secret och Essentials. Lyckades hitta presenter till både Anita och mamman i familjen :) Och en bikini till mig själv, super fin, blev helt kär direkt änr jag såg den :D
Ska snart gå och hämta barnen ifrån skolan sen vill jag hinna med att gå till gymmet innan jag ska till Anitas födelsedagsfest ikv :D Vi hörs sen!

10 Maj 2011

Gomorron!! Vilken härligt dag :D jag nästan hoppade upp ur sängen! Gjorde godaste smoothin av blåbär och björnbär(mitt favoritbär) och nu håller jag på och gör mig i ordning :) Ska möta upp Angela kl. 11 för att shoppa lite, måste hitta födelsedagspresenter till både Anita och till min värdmamma, ska bli toppen :) Utgången igår gjorde att jag inte hann se Gossip Girl så den ser jag fram emot senare :D 
Hoppas ni har en toppen dag :D Vi hörs sen!

apropå rubriken

haha apropå förra rubriken.. är inte Britney Spears nya låt Til the World Ends helt sjuuuukt bra! REPEAT! :D

Till the World Ends

Har just ätit middag, grymt god lax som pappan lagade! Är propp mätt! Gagosian Gallery var urhäftigt.. Alla målningarna va målningar av Marie Therese, Picassos livs kärlek och helt fantastiska :D Efter det gick vi en promenad längs High Line.. har alltid vetat gåt dit men aldrig fått till det. Det är hur coolt som helst! De har gjort om en gammal järnväg som är upphäjg kanske 40 meter över marken till en lång promenad med stolar, gräs och rabatter och en massa fint :)
High Line
Fin utsikt
Sen åt vi pastalunch hemma hos Angela, mums! Hämtade upp barnen från skolan efter det.. idag har det varit helt sjukt varmt ute.. har verkligen typ dött av värmeslag! Jag gick runt i klänning och flip flop när Anita och Angela gick runt i sneakers, jeans ohc tjocktröjor xD Stört!
Ikv, ska jag på drink hos en kompis som bor i Skytown och sen ska vi gå till Times Sq i hoppå om att ingen kommer vara där så vi kan få "uppleva" time sq utan crowd, haha
vi hörs sen!

9 Maj 2011

Kul att alla gårdagens inlägg kom just nu^^ men men, Godmorgon på er i allafall! Jag hoppas att ni har haft en bra helg och att ni har en massa roliga planer för den här veckan :) Det har i alla fall jag! Idag ska jag möta upp Anita och Angela på Gagosian Gallery och se en Picasso utställning vilket ska bli super! Sen ska jag hämta barnen från skolan och skulle vilja hinna gå till gymmet också :)
Vi hörs sen!

brännboll

Hej igen, kul att jag har bloggat en massa idag men inget av inlaggen syns i bloggen.. vet inte varför men det är ju fett segt =/ De lär väll ploppa upp precis samtidigt någon gång.. Nu är jag tillbaka i city igen, skönt men tråkigt på samma gång.. det va grymt kul att vara ute på long sialnd med tjejerna :D Så himla tråkigt att Angela ska åka tillbaka till Milan nästa helg, kommer sakna henne :(
Vi tog tåget hem ifrån long island och stannade i Brooklyn där vi mötte upp några andra kompisar från Sverige och Danmark och spelade brännboll, det va helt grymt kul! Assköna tjejer! :D
Nu har jag tillbaka min egen dator också, sååå skönt! Fast nu har jag lixom vant mig vid den engelska tangentbordet så varje gång jag skriver ett ord med åäö i skriver jag o och a ist och måste ändra.. xD sjukt störande, haha

mobilblogg - hej da long island

Nu aker vi har ifran! Vi ska till en park i Brooklyn och mota upp nagra av mina svenska kompisar och spela brannboll :D tagg! Vi hors ikv :)

sunday brunch

Vaknade av att solen sken in genom fonstret, harligt! Gick och lade mig pa grasmattan och solade i en halvtimma innan de andra vaknade ^^ Sen akta vi inte till "town", Oyster Bay.. om man nu kan kalla det for town, sa himla litet och gulligt.. kan tanka mig att det bor typ 200 per dar :) Dar at vi brunch, pankakor och banan.. muuuuums, va galet hungrig, pa Tabby's diner tror jag det hette. Tog ett bra tag innan vi hittade nagon dinor.. det har va den enda i hela "stan" xD Lite skillnad ifran Manhattan, haha!
Vi har bestallt en taxi som kommer och plockar upp oss kvart over tre du nu har vi nastan 2 timmars chill framfor oss, ska bli grymt!
Det va verkligen sa himla amerikanskt.. stallet, inredningen, maten xD Bacon och Mayonaise ftw! haha
vi hors sen!

girls night in

Resten av dagen tog vi det bara lungt, laste cosmo och skvallertidningar i solen och planerade Anitas 20 ars drink :) Sen at vi grymt god middag och kollade pa Memoirs of a Geisha.. helt fantastisk film <3 Nu ar vi sa grymt trotta.. ska bli skont att sova ordentligt!
People Mag, var ju tvungen att kopa den nar Reese va pa framsidan.. hon ar ju sa himla sot :) Satt och laste pa terassen i en san dar cool stol som hanger i taket, fett najs.. tills jag gungade sa mkt att jag borjade ma lite illa, haha ^^
sov gott alla glada :) vi hors imorron

skon dag

riktigt harlig dag, vi har bara tagit det lungt, solat, spelat pingis, spelar monopol och snackat :) Mackorna till lunch var helt fantastiskt goda :D ar fortfarande proppmatt efter typ 4 timmar, haha!
har vinner Sverige over Italien ;)
muuums :D
Nu ska jag ut i kvall solen och lasa People Magazine, vi hors sen!

ute pa long island

aaah, vad harligt!! Nu ar vi ute i Oyster Bay :) solen skiner och allting ar typ helt pefekt! Vi va alla tre trotta efter att ha gatt upp sa tidigt sa vi har legat och sovit i solen nu i ett apr timmar, galet harligt!
det roliga med att Anita och Angela kommer igran Italien ar att varmen som ar har nu, ca 25 grader ar som en varm sommardag for mig men for dem ar det en kylig var dag typ xD Sa de ligger i jean och trojja nar ajg ligger i bekini och fortfarande ar for varm! Knappt! :D
Snart ska vi aka till Verellis och kopa brod och palagg och gora superoda mackor a la long island style ^^ ska bli gott ar riktigt hungrig :)
vi hors sen!

jasp..

Ska precis ga och lagga mig.. fasen kommer vara sa grymt trott imorron.. maste ga upp kl.8 (klockan ar redan over tva har) for att hinna till penn station och mota upp tjejerna.. skont att allt jag behover gora imorron ar att ligga och sola(sooova) haha.
Det va grymt kul att ha alla svenska tjejer over pa middag, vi lagade tacos swedish stylem, grymt gott.. saknar svenska mat :) Sen gick vi till bion och tankte kora ett movie marathon men sa va de filmer vi ville se slut vi vi kopte godis och ben and jerry och gik tillbaka hem till mig och kollade pa Easy A ist. Fett rolig film :D sag den pa ett flyg nagon gang men da halvsov jag typ sa det va en som att jag aldrig sett den forut, haha, fattar hadlingen lite battre om man faktiskt kollar ;)
Natalie, Sofie och Lisa :)
Allting i USA finns i SUPER SIZE Elin, Paprika och Natalie)
Aldsta dotterns keramik utstallning va apcool! Hon hade gjort jattefina grejjer och nagra av de vuxna eleverna och hennes larare hade gjort riktiga fantastiska konstverk!
Min favorit va den till hoger.. sa himla sot! Men nu maste jag verkligen sova, vi hors imorron!
ps. att packa, blogga och borsta tanderna samtidigt ar inte helt latt.. ds. ;)

shopping

Gick och snabbshoppade lite, fick med mig tva fargglada oppar hem ifran Forever 21, snygga till shorts och bruna ben :D Den gula ar lite mer pastellig an vad man kan se pa bilden.. den rosa ar hot pink :)
Nu ska vi snart ga till den aldsta dotterns keramik utstallning, det ska bli kul att se, hon har gjort tva sma smyckesskalar som va jattefina :) Sen ska jag mota upp tjejerna vid Union Sq, vi hors ikv!

gymmet

haha wow, signade upp for en manads gymkort pa Crunch. Det ar helt galet.. ar typ halften gym halften spa, :D bastu, massage grejjer.. hur manga olika maskiner som helst, alla har en liten egen TV sa man kan valja vad man vill titta pa osv :D sjukt najs! kommer ju typ ga dit varje dag fran och med nu haha.
Efter gymmet gick jag upp pa taket och solade lite, maste ju passa pa nar det ar lagom varmt :) Det men meningen att det ska vara 16 grader men dar uppe var det sa sjukt varmt ^^
Sitter och ater rostisar och en massa goda bar till lunch :D feeest!
vi hors sen!

6 maj 2011

Orkade inte blogga igarkvall nar jag kom hem, blev lite sent, gick ut efter att foraldrana kom hem och firade cinco de mayo med nagra kompisar, det va gryymt kul :D Tanker latt ta med mig den traditionen hem till Sverige! Nu ar det antligen fredag! Har langtat till helgen hela veckan.. brukar inte gora det eftersom varje dag ar som helg har haha men den har helgen ska bli sa himla rolig!
Gjorde godaste smoothin hittils imorse med en massa hallon i och nu ska jag dra ivag till gymmet :) tagg!
Ikvall kommer svensktjejerna over pa middag och tidigt imorron bitti aker jag, anita och angela till oyster bay. Dar ska de sooolar :D
Forra helgen hittade vi kistor med ty ett 20 tal gamla klanningar som deras gammel mormor hade sparat fran nar hon jobbade som sommerska. De var helt otroliga och vi hade varldens brollops fest och provade vartendaste en! Det har va det med langst slap ;) Det gick knappt att ga!
Jag ligger och tar det lungt i hangmattan forra helgen :)
vi hors sen, kraam!

hemma igen

Sitter och planerar helgen tsm med Anita och Angela, vi ska aka ut till familjens hus pa long island bara vi tre, familjen aker bort till DC sa det blir FF, wohoo! haha xD
usch nu ringde mitt alarm pa mobilen som betyder att jag maste ta antibiotika tabletten.. brukar vara riktigt bra pa att ata tabletter men de har smakar verkligen grymt ackligt!
Ikvall ska jag sitta barnvakt igen, lite trakigt eftersom det ar cinco de mayo och jag garn hade gatt ut men det ar ju sa det ar att vara barnvakt :) lungt for mig, vampire diaries kommer ju ut ikv sa inget kan sabba mitt glada humor :D
Ska ga online och kolla in flygbiljetter nu, vi hors sen!

5 Maj 2011

God morgon solstralar! Hoppas ni har en bra dag, det har iaf jag! haha
Aahh, filmen va sa bra igar!! Verkligen grym! Skadespelarna va fantastiska och det va riktigt spannande :D Rekommenderar verkligen alla att se den :) Hamburgarna pa Shake Shack va gryymt goda..en bra grejj va att det inte var sa galet stora portioner som allting annars ar har i USA. 
Atessa och jag pa Shake Shack
Vaknade vid 10 i morse och gick och tranade :) Skont! Nu sitter jag och ater kyckling till lunch och snart ska jag aka till Ground Zero for att forsoka spana in presidenten som ska dit idag och prata om Osama bin Ladens dod.
Vi hors sen!

water for elephants

Hemma igen efter att ha tranat och hamtat barn pa skolan. Ikvall ska jag ata middag och ga pa bio med Atessa :) Vi ska ga till Shake Shake som tydligen ska ha New Yorks basta hamburgare.. spannande! Det ska blir grymt kul!! Vi ska se Water for Elephants, har hort att den ska va helt otroligt bra, sa jag at taggad.
Och i vilket fall som helst.. hur fel kan det blir nar Edward Cullen ar med :P haha
hors sen,
~J

blue

Hejsan! Hur har er dag varit so far? Min har varit bra, har legat och tagit det lungt hela morgonen, fick inte manga timmars somn i natt sa det blev en lang nap efter konserten :)
Nu har jag vaknat till lite, gick till Gallery for en manikyr, valde blatt nagellack :D
Ska dra och trana nu :) vi hors sen,
~J

4 maj 2011

uuusch, idag ar det regnigt och kallt pa Manhattan.. :( Gick upp halv 8, vilket ar helt galet tidigt for mig nu for tden haha och gick pa den yngsta dotterns flojtkonsert, barnen va jatte duktiga och vi satt pa forsta raden haha sa vi hejjade pa som galningar :D Nu har jag precis kommit hem, dragit pa mig mjukisklader och planerar att somna om till the Hills :P
God pinkberry fran igar :)
hors sen,
~J

Just Dance

Sitter och vantar pa att forladrarna ska komma hem sa jag kan ga ut :) spelade livet ur mig sjalv och barnen med Just Dance anda tills det var laggdags, nu sitter jag och kollar pa the hills och vantar pa att tiden ska ga.. ska ta ut Ozzie en sista gang sa jag slipper gora det nar jag kommer hem ikv :)  Blir nog inte sa sent, har lovat yngsta dotterns att jag ska ga pa hennes flojtkonsert som ar toktidigt (9) imorron bitti, sa det blir att ga upp tidigt ^^
sov gott, kramar
~J

mobilblogg - supersize

hahaha, snacka om supersize.. ^^ skulle kopa green beans till middag och sag den har varianten..  typ 3-4 dm lang och tjockare an min tumme.. najs.. haha. Till hoger kan ni se den vanliga storleken(de som korsar den stora)
~J

puppet parade

Hej hopp! Hur mar ni? Jag akte till barnen Morgans puppet parade vilket va jattekul! Det va hur stort som helst, typ hela skolan va dar, ca 1000 elever och de flesta hade gjort sina egna puppets :)
Har ar en av de stora puppetsarna:
Nu ska jag ta den aldsta dottern till hennes karamik :)
vi hors sen,
~

3 maj 2011

Dromde den mest verklighetstrogna drommen i natt.. dromde att jag vaknade upp pa planet just nar det landade pa Arlanda och att jag va hemma i Sverige igen.. jag var jatteforvirrad satt och snackade med Annika om hur grymt fort maj och juni hade gatt har i USA.. sen nar jag tankte efter sa insag jag att vissa grejjer som borde ha hant innan jag akte hem inte hade hant xD Sa jag fragade Annika ifall det va en drom eller inte men hon tyckte bara att jag va konstig.. haha.. Det sista jag dromde innan jag vaknade var att jag blev skitglad for ja insag att om jag redan va hemma sa betydde ju det att jag pa nagot satt lyckats packa alla mina grejjer utan att betala overvikt pa vagen hem, haha xD
Nu ligger jag fortfarande i sangen och kollar pa the Hills tills jag blir lite hungrig och ska laga frukost, blir nog vafflor idag, det ar ju helt otroligt hur gott det ar! :D
Klockan 1 ska jag till Brooklyn Heighs och kolla pa the Puppet Parade som blev installd igar for att vadret va daligt.. ska bli kul att se :)
Men innan dess ska jag nog kora lite Just Dance 2, (wii)
Jag pa squashen igar ^^

glomsk som vanligt

Har glomt min datorsladd ute i oyster bay... min dator har ungefar 5 minutersa batteritid om man inte anvander den alls.. bra tankt jenny :P
sa nu sitter jag pa yngsta dotterns dator som jag far lana tills jag ska ut dit med mina kompisar i helgen igen, skont att det inte ar sa lange men suck for att man ska vara slarvig..!
Har suttit barnvakt ikv, har spelat en massa roliga spel och kakat applen med jordnotssmor... det ar sjukt jakla gott :D mkt godare an vad det ser ut/later som, haha
<3
Hoppas ni har haft en roligt kvall, vi hors imorron,
~J

2 maj 2011

En manad kvar som tanaring, wihoo! Idag har varit en grymt kul idag hittils :) Shoki vackte mig, sov som en prinsessa i "min" sang hemma hos dem, och sa drog vi till Height Casino, en club dar man kan spela bla squash och tennis. Tydligen sa hetta alla racket klubbar nagot med Casino forr i tiden och den har klubben var valdigt gammal(1904).
Vi spelade squash, jag har bara spelat det typ tva ganger forut med Annika i hostas men jag va helt okej, vilket va skitkul! Vi spelade sa bada blev helt slut, haha!
Efter det motte vi Laila som hade lunchrast fran skolan och kom til clubben och at lunch med oss, supermysigt :) Jag at tomat och mozzarella sandwich, muuums! Men det basta med lunch var att man fick in sma brodbitar innan och lite smor o=att ha pa och smoret sag ut sa har:
som sma bollar xD vitsigt pa en tennis/squash klubb, hehe
Nu ska jag snart ga till skolan och hamta upp barnen, barnvakt ikv :) Vi hors sen,
~J

myskvall

Kom precis innanfor dorren och vande hemma i city, akte ut till Brooklyn och har just atit mysig sondagmiddag med familjen Morgan och Atessa :) Grymt god iransk mat, med som dar supergott krispigt ris! Har nog blivit lite brunare efter den har helgen, wiie!!
Jag ska stanna har over natten och imorron ka vi spela squash, tagg!! Sen ska vi ata lunch tsm och ga pa Rahna och Lailas puppet parade, alla barnen har gjort sina egna dockor och sa visar de upp dem, ska bli kul att se, har hort en massa om det de senaste sommrarna!
Nu ska vi kolla pa Casino Royal och sen ska jag sova grymt gott ;)
Vi hors imorron,
~J

blomma

Kan inte fatta att det redan ar maj :)
Det har aret har gatt sa jakla fort.. forstar ingenting.. speciellt varen.. mars bara forsvan nar min syster, patrik och anna och emma kom hit och roadtripen till LA, april forsvann eftersom jag gick runt och tankte pa hur fort mars gick(xD) och nu ar det redan Maj... !! Insane!! Men harligt.. det har blir ju typ det langsta sommarlovet ever, haha! Nu ska vi hem till stan igen, tagg!
hors sen,
~J

1 maj

God morgon!
Vaknade upp for en liten stund sen.. sangen har ute i oyster bay ar sa skon att jag knappt vill lamna sangen.. ligger och gosar med hunden, han ar sa sot. Men nu ska jag ut i solen och powerwalka men honom,inte helt fel det heller :)
Hoppas ni hade en grym valborg, antar att ni vaknat samtidigt som jag imorse, hehe ^^
Vet inte riktigt vad jag ska hitta pa efter det, men vill vara ute i solen sa mkt som mojligt!
vi hors sen, kramar,
~J

glader

Hej pa er!! Idag har varit en grymt bra dag :D Helt fantastiskt harligt har ute!! Solade och gjorde "Fairy Houses"
(det ar precis vad det later som hur for fariries, haha) sa himla gulligt :D Vi at mandarin och gjorde sma hus i en buske av skalen.. tydligen ar det ratt vanligt har, haha! Kan inte importera mina bilder ifran telefonen pa den har datorn sa visar bilder pa det imor ron :D
Pa kvallen hade vi ett dinnerparty, och supergod mat och efterat korde vi varldens catch the flag match. Vi at tre olika efterratter.. en appelpaj, en key lime pie och en chokladkaka som barnen bakade.. appel paj ar ju alltid gott, key lime pie va sjuuukt gott har aldrig kakat det forut men det va himelskt! Tjejerna hade gjort ett par misstag nar det gallde ingredienserna sa den sag och smakade gott men konsistensen va typ som gummi/gele.. gick inte att tugga, gick inte att svalja, helt sjukt xD
En av de baste sakerna med att vara har ute ar de fantastiska solnedgangarna och kvall himlarna man far se varje kvall :) Har kommer nagra bilder fran ikv :)
Atessa med Oyster bay i bakgrunden :)
Coolaste gungan, man flyger galet hogt
Nu ska jag sova, natti natti pa er, vi hors imororn,
~J

RSS 2.0